ЩУРАТА ЕКСКУРЗИЯ НА SALSA RITMO | 20-21 ЮЛИ 2013 | БОРОВЕЦ, БЪЛГАРИЯ

ЩУРАТА ЕКСКУРЗИЯ НА SALSA RITMO | 20-21 ЮЛИ 2013 | БОРОВЕЦ, БЪЛГАРИЯ

Потеглихме на 20-ти юли сутринта – времето изглеждаше обещаващо. По пътя за Боровец спряхме в Самоков и изкупихме всичкия сладолед от тамошния супермаркет. Още не бяхме изблизали сладоледите и вече бяхме в Боровец. Нашият хотел – Радинас Уей, беше разположен встрани от центъра на курорта сред красива борова горичка, а точно пред него имаше голяма поляна за нашия пикник. Между две дървета имаше волейболна мрежа и бързо се образуваха два отбора по волейбол (България и Бразилия). Други спортисти заложиха на федербал и на разходки или на плуване в басейна, но все пак най-многоброен се оказа отборът по спортно  лежане на трева. След няколко часа на чист въздух и движейки се активно се поизморихме и след кратка почивка продължихме с урока по бачата.

Изненадата там беше, че урокът се проведе на поляната, а музика бяхме пуснали от една от колите. За първи път правихме и руеда на бачата, но всички до края на урока се научиха накъде да се сменят (е почти всички де). Прегладнели от дългия ден след бачатата на трева всички отидохме да похапваме.

Вечерта разбира се не пропуснахме салса партито, на което имаше няколко по-специални момента като мъжкото трио изпълнение на Митко, Стефчо и Петър, както и регетон танците от Миа и Бени.

След партито всички заспахме доста бързо, а на сутринта се събудихме доста гладни. Ако не сте виждали гладни танцьори – не ви и трябва – гледката е доста страшна. Но домакините ни от Радинас Уей не ни разочароваха и бяха приготвили супер закуска.

Освободихме стаите и се отправихме към последното място, което щяхме да посетим – Царска Бистрица. В парка си направихме много интересни снимки, разходихме се и хапнахме сладолед, и след това постояхме малко на паркинга преди да се качим по колите и да се приберем – никой не искаше да си тръгва :).

Линк към новината:http://www.salsaritmo.org/News/Item/162

Вижте още снимки от събитието в Галерията: ТУК