Изживейте най-прекрасните си сватбени мигове със специално подготвен и съобразен с Вашите желания танц на избрана от Вас музика.  С наша помощ ще изглеждате зашеметяващо и ще превърнете първите си семейни моменти в незабравими спомени

Първи сватбен танц

Резервна за номер 3 (1)
3 (2)

НИЕ МОЖЕМ ДА:

Направим танц на любимата ви песен без значение коя е тя
Съобразим танца с вашите желания, умения и възможности
Направим гъвкав график за репетиции, удобен за вас
Превърнем първия ви танц в незабравимо преживяване

КАКВО МОЖЕМ ДА ВИ ПРЕДЛОЖИМ

 • Консултация и помощ за избора на вашата сватбена песен (винаги се съобразяваме с вашите желания, но ако се  колебаете между два варианта можем да ви насочим към най-подходящия за вас)
 • Изготвяне на професионален музикален микс, върху който да се направи хореографията ви
 • Хореографиране на танца – всеки танц се изготвя персонално и е съобразен с облеклото на булката и с желанията на двамата младоженци относно съдържанието на танца

ПОВЕЧЕ ЗА УРОЦИТЕ

С​​​ нашите професионални инструктори в рамките на няколко индивидуални урока ще успеете да се подготвите за големия ден и да излезете на дансинга със самочувствие. Вие сами можете да прецените точно колко урока предпочитате да вземете. Минимумът, необходим за научаването на сватбен танц е 3 или 4 урока в зависимост от времетраенето и сложността на танца.
Освен индивидуалните уроци за научаването на танца се заплаща отделно и самото изготвяне на хореографията – цената за тази услуга може да варира между 180 и 300 лв в зависимост от времетраенето и сложността на танца.

И ОЩЕ..

Имаме дългогодишен опит в изготвянето на сватбени хореографии както за първи танц на младоженците, така и групови танци, в които се  включват освен младоженците и шафери, шаферки и кумове
Нашите професионални танциори могат да възхитят вашите гости с уникална ЛАТИНО ШОУ програма и танцови анимации
Можем да ви предложим уроци, които ще ви помогнат да научите основните хора за сватба или да изготвим сватбена хореография, която да включва народни танци
За всички любители на българските народни танци ние предлагаме една различна НАРОДНА програма, съобразена изцяло с вашите желания.

  Запитване за сватбен танц с Ritmo Dance Studio

  За да получите допълнителна информация и оферта е необходимо да попълните формата за запитване.


  Отзиви

  Ако имате желание да потанцувате и да се забавлявате, това е правилното място! Нико ни помогна ужасно много със създаването на първия ни сватбен танц. Решихме съвсем спонтанно, че имаме нужда от хореография, която да бъде красива и запомняща се, вместо да разчитаме сами на почти липсващия ни танцувален опит. Зареди ни с положителна енергия още при първата ни среща, хореографията се получи такава, каквато си я представяхме, а най-важното е, че много се забавлявахме! Нико е от хората, които могат да ти предадат всички хубави и забавни емоции от танците и да те накара да повярваш, че макар и без предишен опит, можеш да постигнеш много в това начинание, ако имаш желание и положиш старание.

  Криси и Светослав

  Thanks for the choreography and the effort to teach us the best first wedding dance!! Professional attitude and passion for dancing!

  Viliana & Vasil

  Много сме благодарни на Ники за първият сватбен танц, който той създаде за нас. За много кратко време той успя да ни научи на цялата хореография. Доброто му държание и професионализъм успяха да ни спечелят и на всеки урок ходехме с голямо желание и ентусиазъм. Времето с него беше забавно и минаваше много бързо. Препоръчваме!

  Димитър и Любомира