7TH BALKAN SALSA CONGRESS | 25-27 ОКТОМВРИ 2013 | БОРОВЕЦ, БЪЛГАРИЯ

7TH BALKAN SALSA CONGRESS | 25-27 ОКТОМВРИ 2013 | БОРОВЕЦ, БЪЛГАРИЯ

Седмият Балкански конгрес беше най-добрият досега! Имаше страшно много хора от всички балкански страни. Salsa Ritmo групата беше настанена в хотела на събитието – Самоков, на култовия трети етаж – какво ли не видяха тези коридори.

Още с пристигането си някои се отправиха към близките кръчми, а други се разходиха по все още зелените писти.
В петък вечерта Теди води урок с французина Брис Сентимент, който я беше помолил да му партнира за този и още един урок по време на фестивала. Освен това в петък преди партито Митко почерпи за именния си ден – все още не знам как се събрахме толкова много хора в една стая…

В събота по време на урока на Salsa Ritmo залата беше толкова гъсто населена, че някои хора се отказаха да влязат, но се забавлявахме с тези, които успяха подобаващо. 

Вечерта Теди и Митко танцуваха на сцена и след това се отправихме към Хелоуин партито – някои от нас костюмирани до неузнаваемост. На партитата имаше толкова много хора, че трудно можеше да намериш някой, но пък така всеки танцуваше с различни хора.
Някои от нас, които решиха от парти да отидат на закуска, бяха доста сполучливо подлъгани от рецепциониста относно часа на закуската и замалко да заспят прави, но все пак оцелелите след съботното парти похапнахме добре преди да заспим.
В неделя се разходихме из курорта, и поспахме, а вечерта приключихме фестивала с най-незабравимото парти – едвам си тръгнахме към четири и по пътя обратно към София всички обсъждахме преживяното през този уикенд 🙂