Фирмени събития

Организиране на фирмени Team Building програми и шоу програми за фирмени мероприятия

1
Една чудесна възможност да разнообразите традиционния team building!
2
Eдин нестандартен начин да се забавлявате и да опитате нещо различно
3
Една уникална шоу програма, която да впечатли и вдъхнови вашия екип

С нaд 13 години опит, предлагаме нашите оригинални идеи и генерираме нови за Вас

Ritmo Dance Studio ви предлага различни пакети от танцови забавления и игри, съобразени изцяло с предвиденото от вас време, желания и възможности. Можете да избирате между различни стилове шоу програми, в комбинация със забавни танцови анимации, включващи всички от екипа!

Програмата включва (всички или по избор):

 • Провежадне на мероприятия на открито или закрито
 • Много танци и забавление за всички от екипа
 • Предварително подготвена музика, съобразена с вашите желания
 • Танцови анимации, включващи целия фирмен състав
 • Шоу програма с участието на професионални танцьори и инструктори на Ritmo Dance Studio
Предлагаме ви едно различно и уникално преживяване, включващо сплотеност на дансинга, много танци, както и впечатляваща шоу програма. А за всички почитатели на релакса – уикенд, включващ разнообразни дейности, игри и танци, които да ви раздвижат и забавляват!

  За да получите допълнителна информация е необходимо да попълните формата за запитване.


  Отзиви

  Ако имате желание да потанцувате и да се забавлявате, това е правилното място! Нико ни помогна ужасно много със създаването на първия ни сватбен танц. Решихме съвсем спонтанно, че имаме нужда от хореография, която да бъде красива и запомняща се, вместо да разчитаме сами на почти липсващия ни танцувален опит. Зареди ни с положителна енергия още при първата ни среща, хореографията се получи такава, каквато си я представяхме, а най-важното е, че много се забавлявахме! Нико е от хората, които могат да ти предадат всички хубави и забавни емоции от танците и да те накара да повярваш, че макар и без предишен опит, можеш да постигнеш много в това начинание, ако имаш желание и положиш старание.

  Криси и Светослав

  Thanks for the choreography and the effort to teach us the best first wedding dance!! Professional attitude and passion for dancing!

  Viliana & Vasil

  Много сме благодарни на Ники за първият сватбен танц, който той създаде за нас. За много кратко време той успя да ни научи на цялата хореография. Доброто му държание и професионализъм успяха да ни спечелят и на всеки урок ходехме с голямо желание и ентусиазъм. Времето с него беше забавно и минаваше много бързо. Препоръчваме!

  Димитър и Любомира

  Отлично място за танци и запознаване с приятни хора. Инструкторите обръщат внимание на детайлите и на всеки ученик в групата.

  Михаил Пенев

  Да съм част от тази школа е едно от най-страхотните неща, които са ми се случвали. Тук срещнах не само невероятно добри инструктори (способни да направят чудо и да превърнат дърво като мен в танцьор, участващ в шоу програми), но и много дружелюбни и позитивни хора, с които е инстинско удоволствие да общуваш и да се забавляваш. 5 звезди са малко за вас!

  Пепи Скорчелиев

  Highly qualified instructors. Perfect attitude to each one of the group from their side. Well-balanced pace during dancing lessons. Attention to details. Friendly atmosphere and lovely people.

  Nencho Donchev

  Прекрасно място за танци. Разнообразни групи, партита, класове - за всекиго по нещо.

  Катя Иванова

  Страхотни професионалисти! Винаги усмихнати, позитивни и със страхотен подход. Препоръчвам горещо, ако имате поне малко желание за усвояване на ритъма и танца, да се запознаете с тези страхотни хора, които ще Ви заразят със страстта си по танца. Благодаря, за хореографията, тренировките, усмивките и всички положителни емоции!

  Катя Балтаджиева

  Невероятна обстановка, инструктори и група. Горещо препоръчвам!

  Юлияна Петрова

  Ритмо е най-готиното студио за танци, в което съм имал удоволствието да танцувам. Танцовата програма е разнообразна и увлекателна, с множество допълващи събития, workshop-и, и партита. Всичко това се случва благодарение на изключителните усилия на невероятния им екип, който с професионализъм, отдаденост, креативност и позитивно отношение създава неповторима артистична среда за всички танцьори!

  Веселин Матеев