HAPPY 10TH BIRTHDAY, RITMO DANCE STUDIO!

HAPPY 10TH BIRTHDAY, RITMO DANCE STUDIO!

26 януари – една специална дата за всички нас. Датата, на която отпразнувахме нашия 10-ти рожден ден, заредени с много енергия и празнично настроение. Събитието се проведе в Sofia Live Club, на чиято сцена бяха представени най-новите Ritmo хореографски класове, както и специалните изпълнения на нашите гост-изпълнители. Тази година в шоу програмата за пръв път беше включена и народна програма с участието на ученици на Ritmo Dance Studio и фолклорен танцов клуб ,,Граовци’’. Шоуто приключи с невероятното изпълнение на Теодора Калоянова и Атанас Месечков, които представиха своята бачата хореография и оставиха всички без дъх.

По традиция и тази година не пропуснахме най-сладкия момент от вечерта – рязането на тортата.
Всички наши ученици, гости и приятели запечатаха спомените от вечерта и най-запомнящите се моменти в лични и групови снимки, за които благодарим на нашите фотографи от Art Studio Allure. Те успяха да заснемат най-щастливите моменти, както и най-екстравагантните танцови пози и тоалети. За доборото настроение и музика по време на партито се погрижи eдин от най-добрите латино Dj-и – Dj Bobi. Както винаги вечерта продължи с много, много танци.                                        

Благодарим на всички, които уважиха нашия празник, за прекрасните пожелания и доверието, което ни гласувахте през всички тези незабравими 10 години. Ние ви обещаваме още много танци, незабравими партита и концерти, страхотни хореографски класове и много забавление. 🙂 

КЪМ СЪБИТИЕТО ВЪВ FACEBOOK
АЛБУМ